Over Ons

Wie zijn we?

Hey allemaal,

Ik ben een vriendelijke bookdragon die de hele wereld wil vertellen over mijn passie voor lezen en schrijven. Dat is waarom mijn geliefde man deze website heeft gemaakt voor mij.

Je kan mij een cultuur geek noemen omdat ik altijd bereid ben om alle fandoms te leren kennen via lezen, series en films. Wat is dan mijn favoriete of grootste fandom? Mijn grootste fandom is het eerste waar ik fan van werd, de Harry Potter wereld. Dit zette mij aan het lezen en verzamelen van boeken. Toen ik nog bij mijn ouders woonde bleef dit nog een beetje binnen ‘normale’ normen, maar toen ik naar mijn eigen huis verhuisde is dit wat ontploft. Nu heb ik 539 boeken en 540 is al besteld.

Het boek hoarden is langzamer aan het worden sinds de lockdown omdat ik niet zo vaak aan boekwinkels passeerde. In 2021 heb ik alleen ‘Chosen Ones’ gekocht en ‘Phoenix Flame’ is besteld.

Wanneer ik dat onder controle krijg zal ik er een post over maken. Dus wat kan je verder nog verwachten op deze blog?

Ik ga mijn best doen om iedere zondag een nieuwe blog post te publiceren, maar soms kan werk en privéleven ertussen komen. Ik ben namelijk een bezige bij (lees bookdragon) die een job, studies en thuis leven met deze blog probeert te combineren. Gelukkig helpt mijn man mij en heb ik twee schattige katten die mij graag afleiden.

De posts zullen boekreviews zijn van alle boeken die ik lees, korte biografieën van auteurs die ik leuk vind en algemene verhaaltjes over lezen.

De categorie ‘other stories’ zal over mijn leesgewoonten gaan en daar kunnen onze viervoetige harige kleine bookdragons soms in voorkomen. Hopelijk vinden jullie dat niet zo erg.

Als je suggesties hebt voor nieuwe posts dan kan je het mij altijd laten weten via de contact info hieronder.

Liefs, Bookdragon.