De cover een blauwe berg met de vorm van een gezicht met gouden manen erboven en Havenfall en Sara Holland ervoor
Coming of age / Fantasie / Review / Sara Holland

Havenfall

Beoordeling: 4 uit 5.
De cover een blauwe berg met de vorm van een gezicht met gouden manen erboven en Havenfall en Sara Holland ervoor

De poort naar magische werelden

In dit boek neemt Maddie je mee naar Havenfall. Dit is de enige plaats waar ze zich thuis voelt. Havenfall heeft een geheim. Het lijkt op het eerste gezicht op een herberg, maar deze herberg heeft een groot geheim. Het beschermt de poorten naar alle magische werelden. Het is de taak van de herbergier om de vrede te bewaren tussen alle werelden.

De huidige herbergier is Maddies nonkel Marcus. De taak van herbergier wordt generatie op generatie doorgegeven in hun familie. Marcus heeft geen kinderen, dus werkt onze heldin al jaren tijdens de zomer in de herberg als voorbereiding.

Deze zomer loopt alles anders. Tijdens de eerste avond van vredesgesprekken ontsnapt een monster. Maddies nonkel raakt gewond en dus krijgt ze al een voorsmaakje van het leven als herbergier in de spannendste zomer ooit.

Ik kreeg dit boek in mijn eerste Illumicrate box. Dit boek trok mij echt snel mee in het verhaal omdat het is een ideale combinatie tussen een coming of age en een fantasie boek.

Dit is echt een aanrader omdat het zo een toffe overgang heeft van de echte wereld naar de fantasie wereld van Havenfall. Als je ooit het gevoel krijgt dat je nergens thuis hoort dan is dit boek echt iets voor jouw.

Liefs BookDragon

Lees hier mijn eerste versie van deze recensie: Havenfall – De poort naar magische werelden | Gent Leest

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: