De cover vlammen die het silhouet van een gezicht vormen en bovenaan de berg van Haven vormen.
Fantasie / Sara Holland

Phoenix Flame

Beoordeling: 4 uit 5.
De cover vlammen die het silhouet van een gezicht vormen en bovenaan de berg van Haven vormen.

Helpt Phoenix Flame om Nate te vinden?

In het eerste boek kwamen we te weten dat Maddie haar broer 10 jaar geleden verloren is. Haar broer was wel een Solarian die zich verstopte voor de zielenhandel.

In dit boek gaan we dieper in op dit deel van Maddie’s leven. Onze heldin vindt een manier om tussen de werelden te reizen. Maddie haar moeder had namelijk een pantserhandschoen, gemaakt uit Phoenix Flame, achter gelaten in haar oude kamer. Deze handschoen zorgt ervoor dat de drager tussen de verschillende werelden kan reizen zonder ziek te worden, maar de hele wapenuitrusting kan een scheur tussen de werelden veroorzaken.

Maddie gaat naar Fiordenkill met Brekken en Graylin om haar broer te vinden. Ze vinden hem en de volledige Phoenix Flame uitrusting. Nate steelt het en onze helden vragen zich af of ze hem nog kunnen vertrouwen. Is hij niet meer de goede broer die ze ooit kenden?

Dit is het tweede boek in de Havenfall-reeks. Ookal spelen deze gebeurtenissen zich vlak na het eerste boek af, toch zie je een grote verandering in Maddie. Ze is vastberaden en voelt volwassener. We weten dat de zielenhandel een te groot probleem is om aan te pakken. Dus zal ze het niet alleen aan kunnen. Maar, deze jonge vrouw is een echte vechter.

Dit boek was opnieuw heel erg meeslepend met nieuwe wendingen om iedere hoek. Ik vond het ook fantastisch hoe alles samen kwam op het einde. Het moest wel, bij mijn weten, is dit het laatste boek in de reeks. Ik heb enkel het gevoel dat ik een hoofdstuk mis. Het hoofdstuk waarin we te weten komen hoe het met Brekken afloopt. Of ligt het aan mij? Laat het maar weten als jij het antwoord op mijn vraag weet.

Hoe dan ook, dit boek was het wachten waard.

Liefs BookDragon.

Als je meer wil weten over deze auteur, dit is haar site: SARA HOLLAND (sarahollandwrites.com)

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: